Nagykanizsán sok színes kulturális eseménnyel köszönt ránk az idei tavasz: a Kanizsai Kulturális Központ szervezésében – március 20. és április 4. között – várja az érdeklődőket a Tavaszi Művészeti Fesztivál.  

Nyitó eseményként – a Hevesi Sándor Művelődési Központban – „Tavaszi zsongás” címmel Nagykanizsa Város Vegyeskara ad hangversenyt március 20-án, majd március 24-én a Karosi Júlia Quartet jazz-koncertjére hívjuk a közönséget. 

A folytatásban – a Griff Bábszínház előadásában – A mindentlátó királylány kalandjai elevenednek meg március 25-én; március 27-én pedig Rezes Judit és Szabó Győző színházi duettje lesz a vendégünk a Loveshake című előadással. 

Március 29-én Becskei Andor szobrászművész és Gál Barbara grafikusművész közös képzőművészeti tárlatának megnyitójára kerül sor a Hevesi Sándor Művelődési Központ Ősze András galériájában. 

A Veres 1 Színház társulatának köszönhetően március 31-én este, a HSMK színpadán a csodáké és a varázslatoké lesz a főszerep: A padlás című, immár klasszikussá lett musicalt láthatja a nagykanizsai közönség. 

Másnap, április 1-jén pedig a népszerű Blahalouisiana ad koncertet a művelődési központban, ahol a remek hangulat megalapozásáról a Hűvös előzenekar gondoskodik. 

A nagykanizsai Tavaszi Művészeti Fesztivál eseménysorozata április 4-én, a Medgyaszay Házban zárul – Mező Misi különleges atmoszférájú zenés estjével

A nagykanizsai Tavaszi Művészeti Fesztivál megrendezését Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetsége és a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

Tavaszköszöntő művészeti fesztiválunkra minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk! 

    A Kanizsai Kulturális Központ munkatársai