Szeretnék Mindenkinek őszintén gratulálni, szerintem a vártnál jobban és hasznosabban történt meg a Grand Opening helybeli koncertje mindannyiótoknak.

Ügyesen és okosan lett kommunikálva, bevonva a helyi erőket,  gondolok itt a művészekre, protokollra, közönségre egyaránt…

Ügyesen felvezettétek az eseményt, ez a sajtó visszhangból és a képek alapján a látogatottságokból, érdeklődésből is jól értékelhető és látható.

Szeretném megköszönni a Gerendai Ágnesnek és Streiner Andrásnak a fáradhatatlan munkáját, valamint a pályázatok előkészítésében Keresztes János kollégámnak is a közreműködését.

Továbbra is lesz vele munkánk bőven, hiszen a koncertekről készített filmeket kérem szépen megküldeni, hogy elkészíthessük a Grand Opening nagy összefoglaló filmünk.

Köszönöm és kérem a véleményeteket, hogy az MMFSZ hagyományteremtő első nagy szezonnyitó koncertsorozatának a jövőben is legyen folytatása.

Legyünk mi az elsők között, és legyünk azok a fesztiválok, ahol a helyi érték a művészeti erőkben és foglalkoztatásban, a zenei terület a klasszikus és szórakoztató ám minőség kultúra szolgáltatása hangsúlyosan jelen van.

Az MMFSZ a további tevékenységét is szeretné a tagszervezetek által képviselt értékeknek mellé és támogatásában vállalni.

Ehhez kérem mindenkinek a segítségét és a támogatását, azaz a feladatok bővítésével és természetesen a taglétszámmal kapcsolatban is felkészülve a felvételekre.

Szeretném megköszönni a bizalmat az újraválasztásommal kapcsolatban.

Igyekszem mindenben képviselni az érdekeinket, da a hatékonysághoz mindenkire, mindannyiunkra szükség van és lesz a jövőben is.

Mindenkinek köszönet, sikeres munkát, örömöket  kívánok….Bán Teodóra